hamburg, speicherstadt, channel-3846525.jpg

Soforo bv is een nieuwe, jonge en dynamische reisorganisatie die zich vooral zal toeleggen op 3 verschillende onderdelen binnen de reissector. 

Ons bedrijf is ontstaan uit het samenbrengen van ideeën, de passie van het reizen en een uit de hand gelopen hobby.

We bieden fietsreizen en stages aan waarbij onze belangrijkste doelgroep de Belgische wielrennerteams zijn. Dit betreft niet enkel kleinere maar ook middelgrote teams. We houden hier rekening met geschikt transport onze klanten samen met hun fiets op locatie te krijgen, hotels die op een goede uitvalsbasis liggen voor fietsroutes zowel op vlakke baan als routes met de nodige hoogtemeters. De hotels moeten ook een evenwichtige voeding voor sporters kunnen aanbieden.
Aanwezigheid van een ruimte waar de verzorgers de renners kunnen behandelen
(Massage, tapen,…) en eventueel een relaxatieruimte, zwembad en fitness ter
plaatse zijn een must maar niet altijd mogelijk. 
Soforo bv doet voor deze reizen beroep op twee van onze vaste partners. Voor wat het fietsen betreft is dit F-Sport Promotions vzw die de fietsroutes, bevoorrading tijdens de routes voorziet. Zij geven ook tegen betaling uiteraard extra service voorzien van sportmassages, 6d Sports Nutrition,…  Voor het vervoer doen we een beroep op onze vaste partner Multiobus en hun vloot van luxe autocars en aanhangwagen speciaal ingericht voor fietsvervoer.

Hiernaast organiseren we ook busreizen voor families, gezinnen of individuele personen die graag per autocar reizen. Hier leggen wij de focus op de iets luxueuzere hotels met extra accommodatie zoals wellness, zwembad,… en een fijne, degelijke culinaire keuken. Hou je niet van georganiseerde bezoeken aan bijvoorbeeld musea of bezienswaardigheden en verken je liever individueel de stad of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij laten je vrij om op de geplande afstapplaatsen de stad of omgeving te verkennen, enkel op vraag van de groep zal onze reisleider de nodige tickets voor een bezoek voorzien. Belangrijk voor Soforo bv is een busreis aan te bieden met een uitmuntende service die juist dat tikkeltje extra persoonlijke service biedt. Ook hier doen we een beroep voor het vervoer op onze vaste partner Multiobus en hun vloot van luxe autocars.

Onze vliegreizen gebeuren in kleinere groep en eveneens zonder strak gepland bezoekschema aan musea en bezienswaardigheden. Toch zal ook hier aangeboden worden om verschillende locaties te bezoeken.

Wil je met jou groep of familie op reis maar heb je geen idee hoe aan de organisatie ervan te beginnen? Het uitwerken van een volledige reis of enkel het transport en hotel? Neem dan zeker contact met ons op en we bekijken samen wat we voor jullie kunnen betekenen. Vul dan het info formulier op onze infopagina in of mail naar info@soforo.be .

neuschwanstein, castle, germany-2602208.jpg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Informatie: Adres: Leeuwerikenstraat 30 – 3001 Heverlee Email: info@soforo.be GSM: +32 475-28.92.23