Inschrijven kan tot dinsdag 7 mei 2024

Verken Linz en ontdek de pracht van Opper-Oostenrijk

Stap in de wereld van culturele pracht en natuurlijke schoonheid tijdens onze opwindende reis naar Linz, Oostenrijk. Van woensdag 12 juni tot maandag 17 juni 2024 zullen we het CX Team Deschacht-Hens-Maes volgen in de Oberösterreich Rundfahrt en verblijven we in het comfortabele 4-sterren Parkhotel Hagenberg in Hagenberg een 20-tal kilometer van Linz.

Ontdekkingstocht in Linz:

Op donderdagochtend vertrekken we na het ontbijt naar Linz, zodat iedereen kan genieten van een verkenningstocht door deze prachtige stad aan de oevers van de Donau. Laat u betoveren door de historische architectuur, de levendige cultuur en de bruisende sfeer van Linz. Verken de charmante steegjes, bewonder de imposante kerken en geniet van het uitzicht vanaf de Pöstlingberg. In de vooravond kan je dan gaan kijken hoe onze renners het doen tijdens de Proloog.

De verdere uitwerking van het programma zal gebeuren van zodra we alle info verkregen hebben in verband et de ritten van de wielerwedstrijd.

Vrije tijd en ontspanning:

Voor degenen die nietwillen gaan kijken naar de Oberösterreich Rundfahrt, is er de mogelijkheid voor ontspanning en verkenning. Geniet van de prachtige faciliteiten van Parkhotel Hagenberg of maak een ontspannen wandeling in de betoverende omgeving.

Deze reis is voor iedereen:

Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze reis, of het nu is om de spannende wielerwedstrijd bij te wonen, Linz te verkennen of gewoon te genieten van het comfort van ons prachtige hotel en de omgeving.

Mis deze unieke kans niet om de schoonheid van Linz en Opper-Oostenrijk te ervaren en deel te nemen aan een opwindend wielerevenement!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@soforo.be of 0475/28.92.23. Inschrijven kan onderaan met het inschrijvingsformulier.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze onvergetelijke reis naar Linz!

Algemene info:

Datum: Woensdag 12 tot Maandag 17/06/2024

Vertrekplaats(en):

  • Leuven
  • Heist-op-den-Berg

Definitieve opstapplaats wordt U later meegedeeld

Bestemming: Linz (Hagenberg), Oostenrijk

Prijs:               795€ p.p.  Kamer met ontbijt op basis van         een 2-persoons kamer.                                                      (excl. Reis- en annulatieverzekering,maar wordt sterk aangeraden)

Beschrijving:

  • 6 dagen – 5 nachten Parkhotel Hagenberg
  • Ontbijt tijdens de ganse reis en avondmaal op de dag van aankomst inbegrepen (dranken apart af te rekenen)

Extra’s:               

  • 295€ p.p. éénpersoons kamer

Overige details:         

  • We reizen in een luxe touringcar van Multiobus
  • Het dagschema zal aangepast worden zodat onze autocar op een aangename en correcte manier zo dicht mogelijk bij de aankomst kan parkeren om ons naar de wedstrijd te brengen. Bevelen van politie en verantwoordelijken dienen opgevolgd te worden waardoor we geen garantie kunnen geven dichtbij te parkeren. Sommige dagen zal een mooie wandeling noodzakelijk zijn.
  • Reis gaat door met minimum inschrijving van 20 personen.
  • Inschrijven kan tot dinsdag 7 mei 2024

Inschrijven kan via het formulier onderaan of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer, de gewenste opstapplaats en je bestemming naar inschrijven@soforo.be

INSCHRIJVEN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.