Betoverende Kerstreis naar

Rothenburg ob der Tauber

13-16 December 2024

Algemene info:

Datum: Vrijdag 13 tot maandag 16 December 2024

Vertrekplaats(en):

  • Carpoolparking te Bekkevoort     07.00 uur

  • Parking Bodart  te Leuven            07.45 uur

  • Carpoolparking Hoegaarden        08.15 uur

Bestemming: Rothenburg ob der Tauber, Duitsland

Prijs:               685€ p.p.  transport per luxe autocar van Multiobus en hotel in halfpension op basis van een 2-persoons kamer. (excl. Reis- en annulatieverzekering,maar wordt sterk aangeraden)

Beschrijving:

  • 4 dagen – 3 nachten Hotel Tilman Riemenschneider in halfpension

  • Ontbijt en avondmaal inbegrepen (dranken apart af te rekenen)

Extra’s:               195.00€ p.p. single room

Overige
datails:

 • We reizen in een luxe
  touringcar van Multiobus
 • Reis gaat door met
  minimum inschrijving van 15 personen.
 • Inschrijven kan tot zondag 13 oktober 2024

Inschrijven kan via het formulier onderaan of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer, de gewenste opstapplaats en je bestemming naar inschrijven@soforo.be .

Voor info mail naar info@soforo.be of telefonisch 0475/28.92.23

Vrijdag 13/12: Bezoek aan Bernkastel-Kues en aankomst Hotel Tilman Riemenschneider

Welkom op deze magische 4-daagse kerstreis naar het sprookjesachtige Rothenburg ob der Tauber en omliggende parels. Op de eerste dag vertrekken we naar Bernkastel-Kues, een pittoresk stadje aan de oevers van de Moezel, doordrenkt van geschiedenis en charme. Hier genieten we van de sfeervolle kerstmarkt, omringd door vakwerkhuizen en de glinsterende Moezel.

In de namiddag rijden we verder naar Rothenburg ob der Tauber, waar ons comfortabele verblijf in Hotel Tilman Riemenschneider op ons wacht. Na het inchecken kunt u ontspannen en zich voorbereiden op een betoverende kerstervaring.

Zaterdag 14/12: Verkenning van Rothenburg ob der Tauber

De tweede dag is volledig gewijd aan het verkennen van het betoverende Rothenburg ob der Tauber. Dwaal door de geplaveide straatjes, bewonder de middeleeuwse architectuur en geniet van de unieke kerstsfeer die deze stad te bieden heeft. Bezoek de lokale kerstmarkten, bewonder de prachtig versierde etalages en proef de heerlijke lokale lekkernijen.

Een optionele wandeling over de stadsmuren biedt adembenemende uitzichten over de besneeuwde daken en kerstversieringen. ‘s Avonds kunt u genieten van een ontspannen diner in het hotel en de dag afsluiten met een wandeling door de feeëriek verlichte straten.

Zondag 15/12: Bezoek aan de Kerstmarkt van Heidelberg

Op dag drie maken we een excursie naar de prachtige stad Heidelberg, beroemd om zijn historische kasteel en sfeervolle kerstmarkt. Wandel langs de kraampjes vol ambachtelijke producten en proef de lokale lekkernijen. Bezoek het indrukwekkende kasteel en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad.

In de namiddag keren we terug naar Rothenburg ob der Tauber, waar u na het diner de avond naar eigen wens kunt invullen. Of het nu gaat om een romantische wandeling door de verlichte straten of een bezoek aan een lokale herberg, de keuze is aan u.

Maandag 16/12: Terugreis met Stop in Trier voor Kerstshopping

Op de laatste dag nemen we afscheid van Rothenburg ob der Tauber en beginnen we onze terugreis. Onderweg maken we een laatste stop in Trier, een stad doordrenkt van geschiedenis en omhuld in kerstsfeer. Hier krijgt u de gelegenheid om de laatste kerstinkopen te doen en te genieten van de laatste magische momenten van deze onvergetelijke reis.

We hopen dat u geniet van deze betoverende kerstreis vol cultuur, geschiedenis en kerstmagie. Moge deze dagen gevuld zijn met warme herinneringen en gezelligheid.

INSCHRIJVEN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.