Daguitstap naar Amsterdam voor de Canal Parade

Beleef de Magie van de Canal Parade in Amsterdam!

Op zaterdag 3 augustus 2024 nodigen we u uit om deel te nemen aan een onvergetelijke daguitstap naar de legendarische Canal Parade in Amsterdam. Dit kleurrijke evenement staat garant voor een spectaculaire ervaring vol plezier en festiviteiten langs de prachtige grachten van de Nederlandse hoofdstad.

Reisdetails:

We vertrekken vroeg in de ochtend om 7u30 vanuit Leuven, om 8u15 vanuit Brussel en om 9u15 vanuit Antwerpen. Vanaf daar rijden we rechtstreeks naar de busparking in Amsterdam, in de buurt van het centraal station. Na een dag vol festiviteiten stappen we ‘s avonds om 1u terug op de bus richting België.

Comfortabel Reizen:

We reizen in stijl met een luxe touringcar van Multiobus, waardoor u kunt ontspannen en genieten van het comfortabele vervoer. Tijdens de heenreis wordt een ontbijtsnack voorzien, zodat u energiek aan uw dag kunt beginnen.

Canal Parade:

De Canal Parade is het hoogtepunt van de Amsterdam Pride Week en trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld. Tijdens deze kleurrijke optocht varen tientallen prachtig versierde boten door de grachten, elk met hun eigen unieke thema en entertainment. Het is een viering van diversiteit, gelijkheid en liefde, die u niet mag missen! Laat u onderdompelen in de feestelijke sfeer en vier de diversiteit en inclusiviteit met gelijkgestemde mensen uit alle hoeken van de wereld. Kortweg, geniet van een Dag vol Vreugde en Kleur:

Praktische Details:

– De daguitstap gaat door vanaf 35 inschrijvingen.

– De prijs bedraagt €59 per persoon, inclusief vervoer en ontbijtsnack tijdens de heenreis.

– We moedigen u aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen, aangezien u veel zult wandelen, dansen en staan tijdens het evenement.

– Alle rugzakken en andere tassen dienen gelabeld te zijn met uw naam bij opstap, dit zowel tijdens de heen- als terugreis. Wij behouden ons het recht hierop controle uit te voeren.

Inschrijving:

Wacht niet te lang en reserveer snel uw plaats voor deze unieke ervaring! Neem contact op met ons om uw inschrijving te bevestigen en mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest opwindende evenementen van het jaar.

Algemene info:

Datum: Zaterdag 3 Augustus 2024

Vertrekplaats(en):

    • Parking Bodart  te Leuven              07.30 uur

    • Berlaimontlaan 3 te Brussel            08.15 uur

    • Koningin Astridplein te Antwerpen        09.15 uur

Bestemming: Canal Parade Amsterdam, Nederland

Prijs:               59€ p.p.  transport per luxe autocar van Multiobus (excl. Reis- en annulatieverzekering,maar wordt sterk aangeraden)

Beschrijving:

    • Daguitstap naar Amsterdam Canal Parade

    • Ontbijtsnack op de bus voorzien tijdens de heenreis

Inschrijven kan via het formulier onderaan of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer, de gewenste opstapplaats en je bestemming naar inschrijven@soforo.be .

Voor info mail naar info@soforo.be of telefonisch 0475/28.92.23

INSCHRIJVEN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.