Geniet van een Week Fietsen in Calpé met Soforo BV en F-Sport Promotions VZW!

Droom je ervan om te fietsen onder de Spaanse zon? Dan is onze week in Calpé, verblijvend in Hotel Bahia op basis van volpension, precies wat je zoekt! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verwen jezelf met een reis van 6 nachten – 7 dagen vol fietsavontuur en ontspanning aan de prachtige Costa Blanca.

Ben je geen fietser? Geen probleem, reis gewoon met ons mee en geniet van de zon, de adembenemende zichten, de uitstappen en veel meer.

Wat we aanbieden:

Dagelijks nieuwe fietsroutes voor GPS en bevoorrading onderweg (6d Sports Nutrition) verzorgd door onze partner F-Sport Promotions VZW. Hiervoor betaal je een kleine extra zoals in de prijstabel vermeld.

Profiteer van sportmassages aangeboden door F-Sport Promotions VZW (supplement per sessie).

Veilige fietsenstalling beschikbaar in het hotel.

Professioneel fietstransport met beperkte plaatsen (35), waarbij bagage en fietsen worden meegenomen met de autocar. Deze dienen te worden aangeboden op vrijdag 25 oktober bij vertrek van de autocar, op Parking Bodart in Leuven om 16u.

Belangrijke Details:

Prijzen zijn exclusief vliegtickets.

Optioneel: reizen met de autocar voor de prijs van 175€.

Op zondag 27 oktober 2024 worden jullie door onze autocar opgepikt op de luchthaven van Alicante voor een fantastische reis naar het mooie Spaanse Calpé, georganiseerd door Soforo BV en F-Sport Promotions VZW.

Ontdek Calpé: Calpé, waar de zon het hele jaar door schijnt! Geniet van gemiddelde temperaturen rond de 18°C in de winter, perfect voor ontspannende wandelingen langs het strand of een verfrissend drankje op een terrasje. Voor de fietsliefhebbers staat Calpé bekend als een waar fietsparadijs. Tijdens de week zijn er ook uitstappen voorzien met de autocar; meer informatie hierover ontvangt u tijdens de reis.

Terug naar de Realiteit: Na een week vol plezier aan de Spaanse Costa Blanca brengen we je op zaterdagochtend 02 november terug naar de luchthaven van Alicante.

Klaar om te Vertrekken? Schrijf je in voor deze onvergetelijke fietsvakantie of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, telefonisch of per e-mail.

Algemene info:

Datum: Zondag 27 oktober tot zaterdag 02 november 2024

Vertrekplaats(en):

           * Carpool Parking Bekkevoort  om 15.15 uur

         *  Parking Bodart  te Leuven om 16.00 uur Fietsen en bagage laden vrijdag 25/10

Bestemming: Calpé, Spanje

Prijs:                 945€ p.p.  hotel in vol-pension op basis van een 2-persoons kamer. (excl. Reis- en annulatieverzekering)

Exclusief vliegtickets: Deze kunnen op aanvraag bij ons in groepsverband aangekocht worden. Meer info te verkrijgen op aanvraag.

 

Extra’s:           200€ p.p. Extra service F-Sport Promotions vzw zorgeloos fietsen

                               175€ p.p. single room

                               125€ p.p. busreis met dagkamer in Lloret de Mar (aankomst Lloret de Mar +/-11u. – vertrek naar Calpé 01u. ’s nachts.

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijvingsformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer, de gewenste opstapplaats en je bestemming naar inschrijven@soforo.be . Voor info mail naar info@soforo.be of telefonisch 0475/28.92.23

INSCHRIJVEN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.